Artículos
- Romero, Jakeline Vieira; Olleta, José Luis; Resconi, Virginia Celia; Santolaria, Pilar; Campo, María del Mar. Genetic markers associated with beef quality: A review. LIVESTOCK SCIENCE. 2024. DOI: 10.1016/j.livsci.2024.105583
- Vieira Romero, Jakeline; Resconi, Virginia C. Tecnología inteligente para responder a las necesidades del sector vacuno de carne. TIERRAS VACUNO. 2024
- Campo, M. M.; Vieira Romero, J..; Guerrero, A.; Bouzaida, M. D.; Resconi, V. C.; Tesniere, G.; Santolaria, P.; Olleta, J. L. Nutrient composition of beef from the pyrenees. JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS. 2024. DOI: 10.1016/j.jfca.2024.106452
- Bouzaida M.D.; Resconi V.C.; Gimeno D.; Vieira Romero, J.; Calanche Morales, J.B.; Barahona Marco, M.; Olleta Castañer, J.L.; María Levrino, G.A. Effect of dietary grape pomace on fattening rabbit performance, fatty acid composition, and shelf life of meat. ANTIOXIDANTS. 2021. DOI: 10.3390/antiox10050795
- Romero, Jakeline Vieira; de Marchi, Francilaine Eloise; Alcalde, Claudete Regina; Cecato, Ulysses; C. Grande, Paula Adriana; Valloto, Altair Antônio; Silvakazama, Daniele Cristina; Dos Santos, Geraldo Tadeu; Pelleting and sodium monensin increase milk CLA concentration from dairy cows fed flaxseed. REVISTA COLOMBIANA DE CIENCIAS PECUARIAS. 2019
- Eloise de Marchi, Francilaine; Romero, Jakeline Vieira; Damasceno, Julio César; Grande, Paula Adriana; Zeoula, Lúcia Maria; Tadeu Dos Santos, Geraldo. Pelleting in associated with sodium monensin increases the conjugated linoleic acids concentration in the milk of dairy cows fed canola seeds. ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES. 2015
- Oliveira, Marcus Vinicius Morais De; Rufino Junior, João; Romero, Jakeline Vieira; Silva, Diogo Cesar Gomes Da; Luz, Dirce Ferreira; Vargas Junior, Fernando Miranda De; Fernandes, Henrique Jorge; Salla, Luciane Elisete. Comportamento ingestivo de novilhas Pantaneiras mantidas em regime de confinamento. REVISTA BRASILEIRA DE SAUDE E PRODUCAO ANIMAL. 2015
- Santos, Geraldo Tadeu Dos; Schogor, Ana Luiza Bachmann; Romero, Jakeline Vieira; Lima, Luciano Soares De; Matumoto-Pintro, Paula Toshimi; Grande, Paula Adriana; Kazama, Daniele Cristina Da Silva; Santos, Fabio Seiji Dos. Production, composition, fatty acids profile and stability of milk and blood composition of dairy cows fed high polyunsaturated fatty acids diets and sticky coffee hull. BRAZILIAN ARCHIVES OF BIOLOGY AND TECHNOLOGY. 2014
- Santos, G. T.; Lima, L. S.; Schogor, A. L. B.; Romero, J. V.; de Marchi, F. E.; Grande, P. A.; Santos, N. W.; Santos, F. S.; Kazama, R. Citrus Pulp as a Dietary Source of Antioxidants for Lactating Holstein Cows Fed Highly Polyunsaturated Fatty Acid Diets. ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES. 2014. DOI: 10.5713/ajas.2013.13836
Comunicaciones
Proyectos
- Reducción de estrés en puntos críticos de la cadena productiva de carne de vacuno. Feromonas como estrategia para mejorar el bienestar de los animales y la calidad de la carne. 01/01/24 - 31/12/26
- BOVINE / BovINE Beef Innovation Network Europe (H2020-Grant Agreement 862590). 01/01/20 - 31/12/22
- DietaPYR2 / Innovaciones aplicadas a la cadena productiva pirenaica de vacuno para valorizar una carne identificable por el consumidor
EFA 144/16. Cofinanciado al 65% por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional a través del Programa Interreg V A España/Francia/Andorra - POCTEFA 2014-2020. 01/01/18 - 31/12/21
UNIZAR teaching of the last six courses
|